KTT értékesítése

Tömítéstechnikai gyártó és kereskedő társaság értékesítése a svéd Axel Johnson csoport számára
Eladó oldali tanácsadás
Szektor: Gyártóipar
Árbevétel (2020):
6,1 m€
EBITDA (2020):
1,1 m€
Export országok:
10+

Eladó oldali tanácsadással segítettük a tömítéstechnikai termékeket kínáló KTT Kubinszky Tömítéstechnika alapítóját a Társaság értékesítése során. A nemzetközi tender folyamat eredményeként a Társaság új tulajdonosa a specializált ipari szegmenseket kiszolgáló svéd Axel Johnson Csoport lett.

A KTT 40 éves működése során a régió egyik meghatározó tömítéstechnikai szereplőjévé vált. A Társaság szimmeringek, O-gyűrűk, egyéb tömítések és fém-gumi termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. A KTT nemzetközi blue-chip ügyfélkörét többféle iparág (járműgyártás, ipari automatizálás, stb.) OEM és aftermarket szereplői alkotják. A Társaság magas hozzáadott értékű gyártási-szolgáltatási tevékenysége által a prémium ipari szegmens szállítója.

Az új tulajdonos elkötelezett a KTT további növekedése és fejlődése mellett, a Társaság meglévő értékei és hagyományai tiszteletben tartásával. A KTT fejlődési pályájának új szintjére léphet az Axel Johnson Csoport által biztosított kapcsolatrendszer, know-how és támogatás által.

 

Ügyfelünk mondta:

“Cégemben az alapítástól kezdve 40 éven át szinte mindent magam csináltam. Az eladásnál azonban az Invescomhoz fordultam. Ez volt a 40 év legjobb döntése. Azóta sok barátom, ismerősöm, kollégám keresett meg azzal, hogy hogyan is megy egy cégeladás. Mindegyiknek azzal kezdtem: – Csak azt a hibát el ne kövesd, hogy magad próbálod, és nem fogsz magadnak egy ilyen jó profi csapatot. Ráadásul biztos voltam, hogy 40 év után én tudom, hogy kinek lehet jól eladni a céget. Ők sokkal jobbat hoztak!”

Kubinszky János, alapító-tulajdonos, KTT Kubinszky Tömítéstechnika