Munkatársaink

Az Invescom csapata kiemelkedő tapasztalatokkal bír a határon átívelő cégeladások és felvásárlások lebonyolítása terén, ezáltal megbízásainak végrehajtása során jelentős tudásbázisra és kapcsolatrendszerre támaszkodhat a legmagasabb szakmai színvonalú és leghatékonyabb tanácsadói munka elvégzése érdekében.

Siklósi Zoltán

Ügyvezető igazgató

Farkas Pál

Ügyvezető igazgató

Heitner Tamás

Igazgató

Sipeki Péter

Igazgató

Paprika Márk

Igazgató

Tóth Tamás

Igazgatóhelyettes

Szabó Attila

Igazgatóhelyettes

Vlad Nicolae

Szenior tanácsadó

Braun Bence

Szenior tanácsadó

János Zalán

Tanácsadó

Szekeres János

Elemző

Török Boldizsár

Elemző

Pardi Klaudia

Irodavezető

Siklósi Zoltán

Ügyvezető igazgató

Siklósi Zoltán 2000-ben alapította meg az Invescomot; ezt megelőzően befektetési banki területen dolgozott a Nomura Befektetési Bank-nál és a MeesPierson EurAmerica-nál, társ-vezérigazgatóként vezette a Hypo-Securities Hungaria-t, illetve dolgozott a MAVA Befektetési Kft. partnereként. Széleskörű tranzakciós tapasztalattal rendelkezik tőkebevonások lebonyolítása, stratégiai pénzügyi tanácsadás, valamint vállalatértékesítési és -felvásárlási megbízások sikeres végrehajtása területén. Az Invescom partnereként részt vett a cég minden jelentősebb megbízásának végrehajtásában, szakmai felügyeletében. Zoltán MBA diplomáját a Madrid Business School-on, villamosmérnöki diplomáját a  Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte.

Farkas Pál

Ügyvezető igazgató

Farkas Pál 2005-ben csatlakozott az Invescom csapatához, 2019 óta tölti be az ügyvezetői igazgatói pozíciót. Pál az Invescomnál töltött több mint 15 év alatt számos belföldi és határon átívelő vállalatértékesítési, vállalatfelvásárlási és tőkebevonási projektet vezetett, elsősorban a technológiai szektorban, az élelmiszeriparban és a médiában, cégtulajdonosok, nagy- és középvállalati ügyfelek valamint magántőke alapok megbízásából. Vállalati Pénzügy szakirányú közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodási Karán szerezte.

Heitner Tamás

Igazgató

Heitner Tamás 2017-ben csatlakozott az Invescom csapatához. Tamás vezeti az Invescom üzletfejlesztési tevékenységét. Több mint 10 éves tőkepiaci tapasztalattal rendelkezik. Az Invescomhoz való csatlakozása előtt a Solar Capital Zrt. kereskedési vezetőjeként dolgozott 5 éven keresztül, illetve 2016-ban a Budapesti Értéktőzsde Kereskedési Bizottságának tagja volt. Ezt megelőzően a Solar Capital Zrt-nél, a Pensonnál és a GH Financial Ltd-nél foglalkozott árutőzsdei és derivatív termékek kereskedelmével. Tamás közgazdász szakos diplomáját a Heller Farkas Főiskolán szerezte.

Bogdan Petrea

Szomorúan tudatjuk, hogy Bogdan 2022. február 26-án elhunyt. Nyugodj békében, Bogdan!

Bogdan Petrea 2013-ban csatlakozott az Invescom csapatához. Bogdan 2022. februárjáig vezette az Invescom bukaresti irodáját. Az Invescomhoz való csatlakozása előtt Bogdan sikeres független M&A tanácsadóként nyújtott pénzügyi és stratégiai tanácsadást romániai vállalkozások részére Bukarestben. Ezt megelőzően vállalati pénzügyi pályafutása során dolgozott a West Merchant Bank-nél és a WestLB Panmure-nél Londonban, valamint a CA IB-nál Bukarestben. MBA diplomáját Londonban, villamosmérnöki diplomáját Bukarestben szerezte. 

Sipeki Péter

Igazgató

Sipeki Péter 2013-ban csatlakozott az Invescom csapatához. Korábban az MB Partners, a Hungaropharma, illetve a Niveus Consulting Group cégeknél dolgozott és vett részt számos belföldi és határon átívelő vállalatértékesítési, vállalatfelvásárlási, tőkebevonási tranzakció és egyéb corporate finance tanácsadási projekt végrehajtásában és koordinálásában. Pénzintézeti szakirányú közgazdász diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskola Pénzügyi karán szerezte.

Tóth Tamás

Igazgatóhelyettes

Tóth Tamás 2012-ben csatlakozott az Invescom csapatához. Közel 10 éves munkája alatt szerteágazó tranzakciós tapasztalatot szerzett számos belföldi és külföldi cégértékesítési, cégfelvásárlási, tőkebevonási tranzakció és egyéb corporate finance tanácsadási projekt vezetése és végrehajtása során. Korábban az ExxonMobil BSC Hungary-nél dolgozott elemzőként a kontrolling osztályon. Vállalati Pénzügy szakirányú, valamint Vállalatértékelés, Részvényelemzés mellékszakirányú közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán szerezte.

Szabó Attila

Menedzser

Szabó Attila 2013-ban csatlakozott az Invescom csapatához. Attila részt vett számos belföldi és határon átívelő vállalatértékesítési, vállalatfelvásárlási, tőkebevonási tranzakció és egyéb corporate finance tanácsadási projekt vezetésében és végrehajtásában. Korábban elemzőként dolgozott a Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft. pénzügyi osztályán. Piacelemző szakirányú, valamint Vállalatértékelés, Részvényelemzés mellékszakirányú közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán szerezte.

Vlad Nicolae

Szenior tanácsadó

Vlad Nicolae 2015-ben csatlakozott az Invescom bukaresti irodájához. Számos határon átívelő cégértékesítés és egyéb corporate finance megbízás végrehajtásában vett részt. Korábban a KPMG Románia tranzakciós tanácsadási osztályának munkatársa volt. Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás szakirányú diplomáját a Bukaresti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte.

Braun Bence

Tanácsadó

Braun Bence 2020-ban csatlakozott az Invescom budapesti irodájához. Korábban a Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft. pénzügyi osztályán dolgozott gyakornokként. Pénzügy és Számvitel szakirányú közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem és a National University of Singapore üzleti iskoláin szerezte.

János Zalán

Elemző

János Zalán 2021-ben csatlakozott az Invescom budapesti irodájához. Korábban a Morgan Stanley Magyarország pénzügyi és hitelkockázati osztályain dolgozott gyakornokként. Jelenleg utolsó szemeszterét végzi a Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügy és Számvitel szakán.

Sütő Nóra

Irodavezető

Sütő Nóra 2010-ben csatlakozott az Invescom csapatához. Angol Nyelv és Irodalom szakos diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szerezte.