ACIS Csoport értékesítése

Az ACIS Benzinkúttechnika csoport magyar, román és szerb cégeinek értékesítése a Gilbarco Veeder-Root részére
Eladó oldali tanácsadás
Szektor: Üzleti szolgáltatások
Árbevétel (2011)
11,0 m€
EBITDA (2011)
0,8 m€
Csoportcégek száma
3

Eladó oldali M&A tanácsadással segítettük az ACIS Benzinkúttechnika Csoport magyarországi, romániai és szerbiai cégeik értékesítése során a Gilbarco Veeder-Root részére. A tranzakció három különböző jogrend alatt működő társaság értékesítését foglalta magába és sor került a három társaság hiteleinek komplett reorganizációjára is.

Az ACIS Magyarországon, Romániában és Szerbiában elsősorban az üzemanyagtöltő állomás hálózattal rendelkező olajtársaságok részére nyújt komplex szolgáltatásokat. A társaságcsoport foglalkozik töltőállomások szervizelésével és karbantartásával, tervezésével és kivitelezésével (beleértve a technológia és épület kivitelezést) valamint a töltőállomásokon működő berendezések forgalmazásával. A társaságcsoport jelentős referenciákkal rendelkezik élenjáró technológiai megoldások kifejlesztése és bevezetése területén, mint pl. a nagy nyomású üzemanyagellátó rendszerek, flexibilis csőrendszerek, automata üzemanyagtöltő és fizetési rendszerek valamint repülőterek és katonai bázisok rendszereinek területén.

Az Észak Karolina, USA központú Gilbarco Veeder-Root ügyfelei számára az iparág legszélesebb körű hálózat menedzsment rendszer megoldás kínálatát nyújtja az üzemanyagtöltő és egyéb kiskereskedelmi hálózatok számára.

Forrás: Sajtóközlemény, 2012. július 26.