Maiutazás.hu Csoport értékesítése

A vezető magyar online utazásközvetítő Maiutazás.hu Csoport értékesítése a Szallas.hu részére
Eladó oldali tanácsadás
Szektor: IT és technológia
Árbevétel (2018):
5,7 m€
Feliratkozók (2018):
1,2 millió
Alkalmazottak (2018):
26

Eladó oldali M&A tanácsadással segítettük a vezető magyar online utazásközvetítő Maiutazás.hu Csoport tulajdonosait a Szallas.hu részére történő értékesítés során.

A Csoport a Maiutazas.hu, Hotelkupon.hu, Foglaljvelunk.hu és PihiPakk.hu weboldalakon keresztül kedvezményes utazási csomagok, szállásajánlatok és tematikus élménycsomagok online értékesítésével foglalkozik. A Csoport saját utazási irodával rendelkezik, amely a weboldalakon kínált nemzetközi utazási csomagokat állítja össze a külföldi úti cél iránt érdeklődő vendégek számára.

A befektetési alapokon keresztül az OTP Bank és az Eximbank többségi tulajdonában álló Szallas.hu csoportszinten 5 közép-kelet-európai országban végez online szállásközvetítési tevékenységet 275 munkatárssal. Az akvizíció jól illik a Szallas.hu regionális növekedési stratégiájába, amely során a vevő új szolgáltatásokkal és kiterjedt felhasználó adatbázissal bővíti saját operációját, valamint jelentős működési szinergiákat realizálhat.

 

Ügyfelünk mondta:

“Köszönjük az Invescom csapatának a sikeres együttműködést! A teljes értékesítési folyamat során precízen, alaposan és körültekintően jártak el, mindig rendelkezésre álltak, és sokat segítettek a tranzakciós tárgyalások során felmerülő kérdések és problémák megoldásában. Bátran ajánljuk a szolgáltatásaikat.“

Szennay András, a Mauitazás.hu Csoport társ-ügyvezetője és résztulajdonosa