Plasztik-Tranzit értékesítése

A vezető magyarországi flexibilis csomagolóanyagokat gyártó Plasztik-Tranzit értékesítése az osztrák Coveris számára
Eladó oldali tanácsadás
Szektor: Csomagolóipar
Árbevétel (2019):
8,1 m€
EBITDA (2019):
1,2 m€
Alkalmazottak (2019):
70

Eladó oldali tanácsadással segítettük az egyik vezető magyar flexibilis csomagolóanyagokat gyártó társaság, a Plasztik-Tranzit Kft. tulajdonosait a Coveris, egy osztrák központú csomagolóipari nagyvállalat számára történő értékesítés során.

A társaság magas minőségű extrudálási, flexibilis nyomtatási, laminálási és konfekcionálási szolgáltatásokat nyújt főleg élelmiszeripari, mezőgazdasági és logisztikai ügyfelek számára Magyarországon és a környező országokban.

Az EMEA régióban 25 telephellyel és 4.200 alkalmazottal rendelkező Coveris Európa vezető csomagolóipari csoportja. A csoport flexibilis csomagolóipari megoldásokat nyújt az élelmiszeripari, állateledel, orvosi eszközök, ipari és mezőgazdasági szektorok számára. A Plasztik-Tranzit felvásárlásával a Coveris növekedési stratégiájával összhangban sikeresen belépett a közép-kelet-európai régióba.

 

Ügyfelünk mondta:

„Az Invescom tanácsadói az együttműködésünk során folyamatosan kimagasló szakmaisággal, maximális ügyfélközpontúsággal és a szakmai feladatokon és igényességen túlmenően végezték munkájukat.”

Papp Tiborné, a Plasztik-Tranzit Kft. volt tulajdonosa