Rólunk

Vezető regionális corporate finance tanácsadó társaság

Az Invescom Corporate Finance a legrégebben működő független M&A (cégeladási és cégvásárlási) tanácsadó cég Magyarországon, közvetlen jelenléttel a közel-kelet-európai régió több országában. Ügyfeleink jellemzően hazai piacvezető közép- és nagyvállalatok, vezető tőzsdei társaságok, multinacionális cégek, valamint kockázati és magántőke társaságok. 20 éves működésünk során közel 50 M&A tranzakciót zártunk le, több mint 800 millió euró összértékben. Tanácsadói munkánk sikerét jól tükrözi, hogy rendszeresen az első helyek valamelyikén végzünk a magyar tanácsadó cégek éves ranglistáján a lezárt tranzakciók száma alapján.

A nemzetközi tranzakciók specialistája

Széleskörű szakértelemmel rendelkezünk nemzetközi tranzakciók lebonyolításában – a lezárt ügyleteink nagy része határon átívelő (cross-border). Cégünk 2004 óta tagja a Global M&A Partnersnek, a világ egyik vezető, középméretű tranzakciókra szakosodott befektetési banki szervezetének. A 40 országban jelenlévő Global M&A Partners révén ügyfeleinknek hozzáférést biztosítunk a globális befektetői univerzumhoz. Munkánk során lényeges hozzáadott érték, hogy azonosulni tudunk ügyfeleink tulajdonosi-vállalkozói szemléletével (hiszen az Invescom is a mi vállalkozásunk), ugyanakkor nemzetközi befektetési banki hátterünk alapján a nyugati multinacionális vállalati kultúrában is otthonosan mozgunk.

Cél a tulajdonosi érték maximalizálása

Munkánkat nemzetközi befektetési banki színvonalon végezzük, de a szakmai standardoknál is fontosabbnak tartjuk, hogy maximalizáljuk ügyfeleink számára a tulajdonosi értéket, melyet a cégeladás, cégvásárlás vagy tőkebevonás eredményeként realizálnak, és a lehető legjobb eladási (vagy vételi) árat és optimális tranzakciós feltételeket érjünk el számukra. A lezárt tranzakciónk során elért feltételek és elégedett ügyfeleink bizonyítják hozzáadott értékünket.