Rólunk

Vezető regionális corporate finance tanácsadó társaság

Az Invescom Corporate Finance a legrégebben működő független M&A (cégeladási és cégvásárlási) tanácsadó cég Magyarországon, közvetlen jelenléttel a közel-kelet európai régió több országában. Ügyfeleink jellemzően hazai piacvezető közép- és nagyvállalatok, vezető tőzsdei társaságok, multinacionális cégek, valamint kockázati és magántőke társaságok. 20 éves működésünk során több mint 50 M&A tranzakciót zártunk le, közel 1 milliárd euró összértékben.

A nemzetközi tranzakciók specialistája

Széleskörű szakértelemmel rendelkezünk nemzetközi tranzakciók lebonyolításában  a lezárt ügyleteink nagy része határon átívelő (cross-border). Cégünk 2004 óta tagja a REACH Cross-border Mergers and Acquisitionsnek, amely egy határon átívelő középvállalati tranzakciókra specializálódott globális partneri együttműködés. A 30 országban jelenlévő REACH révén ügyfeleinknek hozzáférést biztosítunk a globális befektetői univerzumhoz. Munkánk során lényeges hozzáadott érték, hogy azonosulni tudunk ügyfeleink tulajdonosi vállalkozói szemléletével (hiszen az Invescom is a mi vállalkozásunk), ugyanakkor nemzetközi befektetési banki hátterünk alapján a nyugati multinacionális vállalati kultúrában is otthonosan mozgunk.

Cél a tulajdonosi érték maximalizálása

Munkánkat nemzetközi befektetési banki színvonalon végezzük, de a szakmai standardoknál is fontosabbnak tartjuk, hogy maximalizáljuk  ügyfeleink számára a tulajdonosi értéket, melyet a cégeladás, cégvásárlás vagy tőkebevonás eredményeként realizálnak, és a lehető legjobb eladási (vagy vételi) árat és optimális tranzakciós feltételeket érjünk el számukra. A lezárt tranzakciónk során elért feltételek és elégedett ügyfeleink bizonyítják hozzáadott értékünket.